122.000 kijkers voor Passion Achterhoek on Tour

Doordat de traditionele Passion Achterhoek in  de Hamalandhal niet door kon gaan, heeft de Stichting Passie voor Cultuur en Maatschappij een totaal andere Passion op de planken gezet in Amphion. Een 4-tal monologen door professionele acteurs/actrices werd omlijst door muziek van Eriks Hagelstein en vrienden en The East (Maartje Waanders en Tom Schraven). De teksten van het lijdensverhaal, geschreven door Hans Hinkamp, sloten aan bij de huidige tijd en werden onder leiding van de regisseurs Ben Donderwinkel en Aad Witteveen tot een spraakmakend geheel gesmeed.

Doordat publiek niet was toegestaan in Amphion werd samenwerking gezocht met Omroep Gelderland, die op 1e Paasdag dit optreden op professionele wijze naar de kijkers over bracht. Daarnaast was in een korte versie nog “The making of” van Passion Achterhoek on Tour ’s-Avonds te zien op tv Gelderland.

De kosten van de voorstelling werden gedragen door Stichting Passie voor Cultuur en Maatschappij. De link naar de voorstelling en “The making of” is via de website www.Passionachterhoek.nl terug te zien. En wilt u de stichting nog een financieel steuntje in de rug bieden, dan kan dat ook via de zelfde website.