Helaas, kan Passion Achterhoek nu niet doorgaan. Noodgedwongen zullen we allemaal heel wat tijd thuis doorbrengen. Om toch niet helemaal zonder Passion Achterhoek te zitten stelt de Stichting Passie voor Cultuur en Maatschappij gratis de opname van vorig jaar beschikbaar op Youtube. Voor wie er bij was een mooie herinnering. Voor wie er niet was een goede opwarmer voor volgend jaar. Hoe dan ook: geniet er van en graag tot volgende jaar. De opname staat op Youtube onder de naam  ‘Passion Achterhoek 2019’. Tevens is de opname maandag 13 april, 2e Paasdag, op Regio 8 te zien.

Veel kijkplezier!

De geplande Passion Achterhoek wordt als geheel verplaatst naar maandag 29 en dinsdag 30 maart 2021. Dit is in de week voorafgaand aan Pasen. De opzet is om met dezelfde spelers, musici en andere medewerkers volgend jaar door te gaan waar we nu noodgedwongen moesten stoppen.

Youtube link: